fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Jiu Jitsu DJECA

Jiu Jitsu DJECA

Djeci je važno pružiti sredinu koja potiče njihov rast, razvoj i izgradnju ključnih životnih vještina. U našem jiu-jitsu klubu, s ponosom nudimo specijalizirane Jiu-Jitsu treninzima za djecu koji im omogućavaju da steknu samopouzdanje, disciplinu i vještine kroz ovu izvanrednu borilačku vještinu.

Jiu-Jitsu je idealan izbor za djecu jer se temelji na tehnici i taktici, umjesto na snazi i veličini. Ova borilačka vještina naglašava kontrolu, postavljanje i pozicioniranje, omogućavajući djeci da nauče kako se nositi s konfliktnim situacijama na miran i kontroliran način. Jiu-Jitsu također promiče fizičku aktivnost, motoričke vještine i kardiovaskularno zdravlje.

Naši Jiu-Jitsu treninzi za djecu su prilagođeni njihovoj dobi, sposobnostima i razvojnom stupnju. Imamo stručne instruktore koji su iskusni u radu s djecom i koji su posvećeni njihovom napretku i sigurnosti. Kroz interaktivne treninge, djeca uče osnove Jiu-Jitsua, uključujući pozicije, tehnike padanja, držanja, poluge i gušenja. Osim toga, potičemo razvoj motoričkih vještina, ravnoteže, koordinacije i fleksibilnosti.

Jiu-Jitsu treninzi također pridonose razvoju dječjeg samopouzdanja i samopojedinca. Djeca uče kako se nositi s izazovima, kako postaviti ciljeve i kako naporno raditi kako bi ih ostvarili. Kroz postizanje novih vještina i napredovanje na pojasevima, djeca dobivaju osjećaj postignuća i samopoštovanja. Također se uče timskom radu i poštivanju svojih kolega, što gradi osjećaj zajedništva i pripadnosti.

Važno je napomenuti da je sigurnost naših polaznika na prvom mjestu. Sve tehnike se izvode pod nadzorom instruktora i poštuju se sigurnosni protokoli kako bi se smanjio rizik od ozljeda. Naš cilj je pružiti poticajno i sigurno okruženje u kojem djeca mogu uživati u treningu i razvijati svoje vještine.

Naš klub također nudi dodatne pogodnosti za djecu. Osim Jiu-Jitsu treninga, imaju pristup različitim dodatnim aktivnostima koje pridonose njihovom cjelokupnom razvoju. Organiziramo edukativne radionice o važnosti prehrane, vježbanja i održavanja zdravog načina života. Također organiziramo društvene događaje poput izleta, rođendanskih proslava i natjecanja kako bismo potaknuli socijalizaciju i izgradnju prijateljstava među djecom.

Uz to, jiu-jitsu treninzi za djecu potiču discipline i strukturirani pristup. Djeca uče važnost redovitosti, dolaska na treninge i poštivanja pravila. Ove vrijednosti se prenose izvan treninga i pomažu djeci u svakodnevnim životnim situacijama.

Jiu-jitsu je sport koji je pristupačan svima, bez obzira na prethodno iskustvo ili fizičke predispozicije. Nudimo program za sve dobi i razine vještine, tako da svako dijete može pronaći svoje mjesto i napredovati prema svojim individualnim mogućnostima.

Ako ste roditelj koji traži aktivnost koja će vašem djetetu pružiti brojne koristi, jiu-jitsu treninzi u našem klubu su izvrstan izbor. Posjetite našu web stranicu kako biste saznali više o rasporedu treninga i kako se pridružiti našoj dječjoj sekciji.

U našem klubu vjerujemo da je jiu-jitsu više od samo sporta. To je način života koji razvija karakter, samopouzdanje i poštovanje prema drugima. Pridružite nam se i omogućite svom djetetu da otkrije ljepotu i prednosti jiu-jitsua dok se razvija i raste u našoj podržavajućoj i poticajnoj zajednici.

Contact us:

Related Post

Jiu-Jitsu za Djecu: Jeli BJJ Siguran Sport za Vaše Dijete?

Jiu-Jitsu za Djecu: Jeli BJJ Siguran Sport za Vaše Dijete?

Brazilski jiu-jitsu je odličan način za podučavanje vaše djece jer uz sport dolazi i mnogo važnih životnih lekcija kao što je kako sklapati prijateljstva, aktivnost, ...
Read More →
Infinity BJJ Split na turniru u Italiji

12 Zlatnih Medalja Za Infinity Jiu-Jitsu na Otvorenom Prvenstvu Italije

Nastupili smo na otvorenom prvenstvu Italije u Rimu, BJJ Italia Open turniru. Radi se o iznimno velikom natjecanju s preko 1200 natjecatelja. S obzirom da ...
Read More →
Zašto Trenirati Jiu-Jitsu u Našoj Akademiji / Klubu?!

Zašto Trenirati Jiu-Jitsu u Našoj Akademiji / Klubu?!

Ukoliko se pitate “gdje trenirati Jiu-Jitsu” i “što je najbolje za mene” te vas zanimaju smjernice i zanima vas koji klub izabrati mi ćemo vam ...
Read More →