Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Jiu-Jitsu GI

Jiu-Jitsu GI

Jiu-Jitsu, Brazilski Jiu-Jitsu ili Gi jiu-Jitsu u ovom slučaju je iznimno popularna borilačka vještina koja se izvodi uz upotrebu kimonoa, specifične odjeće koja je postala simbol ove discipline. Ova grana jiu-Jitsua ističe se svojom tehničkom preciznošću, taktičkim pristupom i tradicionalnim vrijednostima. U ovom članku istražujemo suštinu Gi jiu-Jitsua i njegovu važnost za razvoj svakog praktikanta.

Gi jiu-Jitsu koristi kimono kao sredstvo za hvatanje, kontrolu i izvođenje tehnika. Kimono, poznat i kao GI, omogućuje praktikantima da koriste protivnikovu odjeću za pozicioniranje, hvatanje i izvođenje poluga i gušenja. Kroz ovu disciplinu, praktikanti uče kako koristiti snagu protivnika protiv njih samih, pružajući im prednost čak i protiv fizički jačih i večih protivnika.

Gi jiu-Jitsu naglašava tehničku preciznost i duboko razumijevanje mehanike borbe. Praktikanti se usredotočuju na pozicioniranje, kontrolu i prijelaz iz jedne pozicije u drugu. Također se uči o položajima poput leđa, mounta, stražnje i bočne kontrole te se razvija sposobnost održavanja i kontroliranja tih pozicija. Kroz stalno usavršavanje tehnika, praktikanti razvijaju disciplinu, strpljenje i mentalnu snagu.

Gi jiu-Jitsu također promiče vrijednosti poput poštovanja, samodiscipline, timskog duha i integriteta. Ova borilačka vještina uči praktikante kako rješavati sukobe na miran i kontroliran način, te kako prepoznati važnost vlastite sigurnosti i sigurnosti drugih. Kroz treninge i natjecanja, praktikanti razvijaju samopouzdanje, samokontrolu i samodisciplinu, što se odražava i izvan same dvorane.

Gi jiu-Jitsu također nudi izvanredne fizičke prednosti. Redovitim treniranjem, praktikanti poboljšavaju svoju izdržljivost, fleksibilnost, snagu i ravnotežu. Ova disciplina također pridonosi razvoju kardiovaskularnog sustava i koordinacije tijela. Kroz treninge se sagorijeva kalorije, toniraju mišići i jača cjelokupno tijelo.

U našem klubu pružamo strukturirane treninge koji obuhvaćaju sve aspekte Gi jiu-Jitsua, od osnovnih tehnika i pozicija do naprednih strategija i taktika. Naša atmosfera podrške i zajedništva omogućuje svakom praktikantu da se osjeća dobrodošlo i da napreduje u vlastitom ritmu.

Treninzi Gi jiu-Jitsua uključuju kombinaciju tehničkog učenja, sparinga i simuliranih borbi. Ovaj sveobuhvatan pristup omogućuje praktikantima da primijene naučene tehnike u realnom vremenu, razviju svoju reakcijsku sposobnost i steknu iskustvo u natjecateljskom okruženju. Redovito sudjelujemo na internim i vanjskim natjecanjima kako bismo svoje vještine testirali i stekli nova iskustva.

Gi jiu-Jitsu je dostupan svima, bez obzira na prethodno iskustvo ili fizičku kondiciju. Bilo da ste početnik ili napredni čan p ai natjecatelj, naš klub pruža podršku i mentorstvo kako biste postigli svoje ciljeve. Uz to, jiu-Jitsu je izvrstan način za stjecanje novih prijateljstava, upoznavanje istomišljenika i pripadnost zajednici boraca koji cijene tradiciju i ljepotu ove borilačke vještine.

Zainteresirani ste za No Gi jiu-Jitsu?

Slobodno kliknite na OVAJ LINK, prijavite se i netko će vas kontaktirati. IOli san slobodno nazovite ili pošaljite poruku i pitajte sve što vas zanima.

Svi su dobrodošli, bez obzira na godine, prethodno iskustvo ili razinu kondicije.

Contact us:

Related Post

21 Medalja Za Infinity BJJ Na AJP Internacionalnom Jiu-Jitsu Turniru u Splitu

U subotu smo nastupili na internacionalnom Jiu-Jitsu turniru u Splitu pod nazivom AJP Tour Split 2023 i osvojili 21 medalju. 12x Zlato, 6x Srebro  3x ...
Read More →
17 medalja za Infinity Jiu-Jitsu na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu

17 medalja za Infinity Jiu-Jitsu Split na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu

U subotu smo nastupili na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu. AJP, Tour Nationals Pro Gi & No Gi te ostvarili odlican rezultat. 5x ZLATO, 6x ...
Read More →
Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu.

Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu.

Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu. 👏👌💪👊🤙 U Purple Adult konkurenciji sa preko 40 natjecatelja Marko je zabilježio tri pobjede ...
Read More →