Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

MMA

MMA

MMA (Mixed Martial Arts) je dinamična i zahtjevna borilačka disciplina koja kombinira elemente borbe stojeći i na tlu. Ova popularna borilačka vještina zahtijeva iznimnu kondiciju, tehniku i mentalnu snagu. U našem klubu, sada nudimo MMA treninge kojima se pristupa sa stručnošću i iskustvom.

MMA treninzi se u našem klubu održavaju svaki dan od pon-pet te su pod vodstvom tri trenera specijalziranih za razne dijelove borbe. S toga imamo trenera za parter, stojku i hrvanje kako bi omogučili našim članovima da imamo pokriven svaki aspekt realne MMA borbe.

Ono što je jako bitno je da svi oni koji treniraju MMA imaju tako odganizirane treninge da posli MMA treninga mogu ici na Jiu-Jitsu u kojem ce dodatno brusiti svoje vještine u parteru, a za one oji hoće više stojke tu su i posebni treninzi boksa.

Naš cilj je stvoriti MMA klub koji je prepoznatljiv po kvaliteti treninga i podršci svojim članovima. Želimo da naš klub bude središte MMA scene u Splitu i da pruži vrhunske uvjete za napredak svakog praktikanta, te da Split napokon ima MMA klub koji može stati uz bok ostalin poznatim klubovima u Hrvatskoj te se nadamo da ćemo napokon pokrenuti MMA u našem gradu.

Moramo napomenuti da djelujemo kao dio ATT-a, American Top Teama iz Zagreba te jedne od najpoznatijih svetskih MMA organizacija u svijetu.

Ako ste zainteresirani za MMA, željni izazova i želite postati dio MMA kluba u Splitu koji pruža vrhunski trening i podršku, pozivamo vas da nam se pridružite. Na našoj web stranici možete pronaći sve potrebne informacije o rasporedu treninga, članstvu i kontaktima kako biste se priključili našoj MMA sekciji.

Contact us:

Related Post

21 Medalja Za Infinity BJJ Na AJP Internacionalnom Jiu-Jitsu Turniru u Splitu

U subotu smo nastupili na internacionalnom Jiu-Jitsu turniru u Splitu pod nazivom AJP Tour Split 2023 i osvojili 21 medalju. 12x Zlato, 6x Srebro  3x ...
Read More →
17 medalja za Infinity Jiu-Jitsu na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu

17 medalja za Infinity Jiu-Jitsu Split na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu

U subotu smo nastupili na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu. AJP, Tour Nationals Pro Gi & No Gi te ostvarili odlican rezultat. 5x ZLATO, 6x ...
Read More →
Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu.

Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu.

Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu. 👏👌💪👊🤙 U Purple Adult konkurenciji sa preko 40 natjecatelja Marko je zabilježio tri pobjede ...
Read More →