fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Marko Ančić Dino Moskatelo Zvonimir Ćerdić ADCC Infinity bjj Split

Infinity Jiu-Jitsu ADCC BiH 2020 Rezultati i Highlights

Nastupili smo na ADCC međunarodnom turniru u Tuzli, BiH i možemo biti izrazito zadovoljni s obzirom da smo s dva borca osvojili ekipno drugo mjesto.

Za našu akademiju i Jiu Jitsu klub (Infinity BJJ Split) su nastupili Marko Ančić i Zvonimir Ćerdić, te bili prijavljeni u 5 kategorija.

Nažalost, Zvonimir Ćerdić je vec pred kraj prve borbe u kategoriji do 83 kg, pretrpio dosta tešku ozljedu desnog koljena, međutim to ga nije sprijecilo da tu borbu pobjedi, te nastupi i u naredne dvije borbe u svojoj kategoriji.
Iako, vidno ozljeđenog i natečenog koljena, Zvone je drugu borbu pobijedio na bodove da bi potom izgubio u finalnoj borbi na “penal” koji je dobio zbog pravila od tri koraka u nazad. Isto tako je imao i rušenje protivnika koje se odvilo u prvoj polovini borbe koja se po ADCC pravilima ne boduje.

Zbog ozljede koljena nije mogao nastupiti i u apsolutnoj kategoriji tako da je osvojio Srebro u kategoriji do 83 kg.

Drugi naš borac, Marko Ančić se borio u tri kategorije, Juniori do 76, Juniori apsolutna i int. seniorskoj do 75 kg. Marko je sveukupno imao 9 borbi koje je sve pobijedio tako da nije izgubio ni jedan bod. Od sveukupno 9 borbi, 6 ih je pobijedio prisiljavanjem protivnika na predaju, dok je ostale tri pobijedio na bodove.

S obzirom da je Marko Ančić osvojio tri zlatne medalje bio je proglašen najboljim borcem turnira.

Ovim putem našim borcima upucujemo ćestitke na ostvarenom rezultatu, a pogotovo na trudu, volji, i napornom treniranju da bi ostvarili ovako odlican rezultat i pokazali sebe i klub u najboljem svijetlu.

 

Jiu Jitsu Split

 

Isto tako cestitamo organizatoru Jiu Jitsu klub Icon Team Tuzla na odlicno organiziranom turniru

Video s isječcima iz borbi možete pogledati u nastavku kao i galeriju fotografija s turnira.