fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Odrastao Čovjek Napao 16-godišnjeg Dječaka, Višestrukog Prvaka Svijeta u BJJ-u

Odrastao Muškarac Napao 16-godišnjeg Dječaka, Višestrukog Juniorskog Prvaka Svijeta u BJJ-u

Alex Williams, 16-godišnji višestruki juniorski svjetski prvak u BJJ-u napadnut je od strane odraslog muškarca.

Mladi Alex sjedio je na klupi s prijatlejima dok ga je nepoznati odrasli muškarac provocirao. U jednom trenutku muškarac ga je udario koljenom i to je bio trenutak kada ga je Alex odlučio srušiti na pod. Nakon toga shvatio je da mu taj čovjek ne predstavlja veliku fizičku prijetnju s obzirom da duže vrijeme trenira Jiu-Jitsu pa ga je ostavio na podu bez da ga povrijedi.

Ono što je usljedilo jest da napadač nije stao te je ponovno napao mladog Alexa. No, rezultat toga je bio isti samo što ovaj put Alex nije pustio napadača već ga je nastavio kontrolirati sve dok ovaj nije prestao biti agresivan.

Alex Williams (IG @alex_williams359) pokazao je koliko je skroman jer je bez problema mogao ozlijediti čovjeka koji ga je ocito bez razloga napao, ali odlučio je riješiti situaciju bez da ga ozljedi.

Upravo ova situacija je razlog zašto biste svoju djecu trebali uključiti u Jiu-Jitsu i borilačke sportove jer je puno manje vjerojatno da će postati nasilnici. Oni će jednostavno postati netko skroman i spreman braniti se u svakoj situaciji.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *