fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Zašto Trenirati Jiu-Jitsu u Našoj Akademiji / Klubu?!

Zašto Trenirati Jiu-Jitsu u Našoj Akademiji / Klubu?!

Ukoliko se pitate “gdje trenirati Jiu-Jitsu” i “što je najbolje za mene” te vas zanimaju smjernice i zanima vas koji klub izabrati mi ćemo vam pokazati i nabrojati ćemo vam glavne i osnovne razloge zašto bi izabrali našu akademiju i klub ukoliko se odlučite trenirati Jiu-Jitsu.

U našem klubu nudimo vrhunske uvjete, pogodnosti, impresivne uspjehe i napredak te organizirane treninge za početnike i napredne, stvarajući okruženje koje potiče individualni rast i timsku povezanost.

Najbolji Uvjeti:

 • Prostor:
  Na 360 m2 naš klub ima impozantnih 230 m2 podloge za Jiu-jitsu, što je više nego dvostruko više od bilo kojeg kluba i akademije u bližoj i široj okolici 🙂 😀 Ovaj prostrani prostor pruža dovoljno mjesta za sigurno treniranje sa veoma smanjenom mogućnosti da vas netko slućajno u zanosu treninga udari, ozljedi itd., smanjujući vam fokus s onoga što je najbitnije, a to je trening i napredovanje. Isto tako omogućava treninge hrvanja za BJJ. a, ukoliko želite, sparinge sigurno možete zapoćinjati s nogu što je jedini realni scenarij na turniru ili u slučaju samoobrane.
 • Podloga:
  Posjedujemo najbolju moguću podlogu prilagođenu specifičnostima Jiu-Jitsua, što omogućava udobnost i sigurnost tijekom treninga. Za natjecatelje je ova podloga od posebnog značaja jer se Fuji Mat i ovakva vrsta podloge koristi na apsolutno svim glavnim turnirima u svijetu, a i okolici.
 • Termini:
  Ponosni smo na brojne termine (20+) koji su dostupni ujutro i popodne, pružajući vam fleksibilnost u odabiru vremena treninga. Termini se protežu od ponedjeljka do subote.
 • Klime i ventilacija:
  Uz klimatizirani prostor i dobru ventilaciju, osiguravamo ugodnu atmosferu tijekom svih treninga. Sigurno se neće desiti da vam je ljeti vruće, a zimi hladno te da se morate “pregrijati” da bi se osjećali ugodno. Potrudili smo se da se pri svakom dolasku osjećate ugodno, te će vas uvijek doćekati topla i ugodna temperatura..
 • Čistoća:
  Ovaj dio shvaćamo jako važnim te održavamo vrlo visoke standarde čistoće kako biste se osjećali ugodno i sigurno tijekom svakog posjeta. Mislimo da ćak i na slikama i videima možete zaključiti koliko držimo do čistoće i dezinficiranju dvorane i podloge na kojoj se trenira s obzirom da se radi o vrlo kontaknom sportu u kojem dolazi do lakših i težih kožnih oboljenja ukoliko uvjeti treniranja i čistoće nisu na razini koju mi održavamo.
 • Višestruki treninzi
  Članstvo u klubu vam uz Jiu-Jitsu omogućava pristup treninzima Boksa i Treninzima fleksibilnosti i mobilnosti (yoga), te svim ostalim treninzima koje klub redovno organizira i koje ne morate dodatno plaćati.
 • Besplatna Teretana
  Svaki član kluba ima pravo na neograničen pristup teretani.

Uspjesi i zagarantirani napredak:

 • Dokazani uspjesi:
  Naš klub se može pohvaliti brojnim uspjesima na europskim i svjetskim natjecanjima što uključuje osvajanje brončane medalje na grappling svjetskom prvenstvu u Rusiji.
 • Garancija uspjeha:
  Ako težite postati vrhunski natjecatelj, naši uspjesi su garancija da imamo iskustva u stvaranju vrhunskih sportaša. Dovesti nekoga do svj. razine nije lagan posao i takve stvari “ne padaju s neba”, a mi se možemo pohvaliti da u tome imamo iskustva te da smo željni i voljni pomoći svakome na tom putu. Sve ostalo je na vama.
 • Vrhunski organizirani treninzi i termini:
  U našem klubu posvećujemo posebnu pažnju organizaciji treninga kako bismo vam pružili vrhunsko iskustvo u učenju Jiu-Jitsua. Naši treninzi su pažljivo planirani i strukturirani kako bi vam omogućili učinkovito usvajanje tehnika i brz napredak.
 • Organizirani treninzi za početnike
  Redovno organiziramo grupu od 20 početnika u koji vi kao početnik radite s ljudima koji su u istoj situaciji kao i vi željni učenja i stjecanja novih znanja. Takvi treninzi su posebno koncipirani kako bi što brže savladali osnove te bili sposobni se pridružiti glavnom treningu u što kraćem mogućem roku. Trenirate s ljudima vašeg znanja i iskustva jedno vrijeme te ne ovisite o “milosti” nekoga da vam nešto pokaže ili s vama “radi lagano” u kojim se trenucima osjećate kao “višak” i “teret” bez obzira koliko se netko s vama trudio.

Atmosfera:

Jiu-Jitsu je kao sport poznat da okuplja ljude uredne po ponašanju i načinu života i do toga posebno držimo. U našem klubu ne samo da trenirate Jiu-Jitsu, već stvarate nevjerojatna iskustva u pozitivnom okruženju koje će vas inspirirati na svakom koraku. Atmosfera u klubu je jedinstvena po energiji, zajedništvu i prijateljskom duhu koji je očit na svakom treningu. U nas u dvorani, a i na turnirima sigurno nećete vidjeti da se netko ponaša van svih normi normalnog ponašanja jer kada uočimo nekog takvog na treningu vrlo brzo mu se zahvalimo i pozdravimo ga.

Sve ove godine aktivno radimo na tome da je klub mjesto na koje se dođete odmoriti, uživati i napredovati, i tome pridajemo posebnu pažnju.

Podrška:

Naše stručno i ljubazno osoblje vam je uvijek na raspolaganju bez obzira u koje vrijeme, te će vam rado odgovoriti na svako vaše pitanje ili neodumicu koju imate.

Pozivamo vas dođete svaki dan od 16 pa nadalje bez obaveza te se sami uvjerite u sve navedeno.

Ukoliko se odlučite trenirati u našoj akademiji obećavamo vam da ćete uočiti razliku u kvaliteti, podršci i rezultatima!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *