fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

17 medalja za Infinity Jiu-Jitsu na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu

17 medalja za Infinity Jiu-Jitsu Split na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu

U subotu smo nastupili na međunarodnom Jiu-Jitsu turniru u Zagrebu. AJP, Tour Nationals Pro Gi & No Gi te ostvarili odlican rezultat.
5x 🥇 ZLATO,
6x 🥈 SREBRO
6x 🥉 BRONCA
Na turniru smo nastupili sa starijim I mlađim članovima, međutim, ono što ovaj turnir i uspjeh čini posebno značajnim je činjenica da je ovo prvi put da su djeca koja treniraju Jiu-Jitsu iz Splita i Trogira sudjelovala na jednom Jiu-Jitsu turniru. Upravo su naši najmlađi članovi, s trudom, radom i odvažnošću pokazali sjajne rezultate.
Kao Jiu-Jitsu klub i akademija smo izrazito ponosni na ovaj uspjeh jer naša misija je promicanje BJJ-a kao sporta za koji je poznato da pruža brojne benefite za djecu, a I odrasle.
Djeca razvijaju fizičke sposobnostri, uče važnost discipline I poštovanja, stječu samopouzdanje I uče kako prevladati izazove. Također, Jiu-Jitsu potiče timski rad I izgradnju pravog i realnog sportskog duha gdje se uz trud i zalaganje dolazi do rezultata.
Zbog toga smo izuzetno predani radu s djecom te njihovom napretku i uspjehu. Nastavit ćemo pružati kvalitetnu obuku, vođenu stručnim trenerima, u sigurnom i podržavajućem okruženju. Ustrajnost, strpljenje i posvećenost su ključni faktori našeg rada i pristupa.
Ovaj turnir je samo početak. Uvijek ćemo težiti da budemo više od samo sportskog kluba – želimo biti mjesto gdje se djeca osjećaju sigurno, motivirano i inspirirano. Dok nastavljamo graditi našu priču, veselimo se novim uspjesima, no prije svega, veselimo se gledati našu djecu kako rastu, uče i postaju najbolje verzije sebe kroz Brazilski Jiu-Jitsu.
Na kraju, želimo zahvaliti svim našim članovima, roditeljima, trenerima i svima koji su podržali Infinity BJJ Split na ovom putovanju. Bez vaše podrške, ovaj uspjeh ne bi bio moguć.
Nastavit ćemo se truditi, raditi i ulagati u našu djecu, jer oni nisu samo budućnost našeg kluba, oni su budućnost našeg sporta.
Treneri koji su pratili djecu na turniru su Dominik Živaljić, Tomislav Plazonić, Tereza Zrno i Dino Moskatelo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *