fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Infinity BJJ Split European Championship

5 Medalja s NAGA Europskog Prvenstva u Amsterdamu

Nastupili smo na NAGA Grappling Europskom prvenstvu koje se održavalo u Amsterdamu. To je ujedno jedno od vecih turnira u Europi na kojem je ove godine nastupilo oko 1500 natjecatelja iz svih “krajeva” Europe.
Nastupili smo s 4 natjecatelja i osvojili 5 medalja od cega 2. ZLATNE i 3. SREBRENE medalje.

Marko Ančić – Zlato i Srebro
Jan Morović – Srebro, Srebro
Petar Ursić Glavanović – Zlato

Marko Ančić je nastupio u No GI EXPERT i GI EXPERT Juniorskoj konkurenciji do 69.9 kg i nakon izgubljene finalne borbe u No-GI-u i osvojene srebrene medalje nastavlja natjecanje u GI-u (kimonu) i bez vecih problema dolazi do Zlatne medalje i naslova NAGA Europskog Juniorskog Prvaka.

Jan Morović Je nastupio u juniorskoj GI EXPERT i No GI EXPERT konkurenciji do 89.9 kg i osvojio dvije Srebrene medalje. Kako to obicno u sportu biva nekad treba i malo srece koja je ovog puta u finalnoj borbi u GI-u ipak bila na strani Janovog Protivnika

Petar Ursić Glavanović, ujedno i nas najstariji natjecatelj nastupio je No GI Master 30+ konkurenciji te svojom borbenoscu i taktickim pristupom osigurao sebi titulu NAGA Master Prvaka Europe.

Dominik Živaljić je, Nažalost, već u trecoj minuti svoje prve borbe pretrpio ozljedu koljena te nije bio u mogućnosti nastaviti natjecanje.

Posebno moramo spomenuti i iznimnu hrabrost naših Juniora koji su se bez kalkulacija prijavili u EXPERT kategorije gdje su u samom startu bili svjesni da će se boriti protiv puno iskusnijih boraca ali to ih nije omelo u naumu da ostvare ovako odlican rezultat koji je uz malo srece mogao biti i još bolji.

Sve u svemu vrlo smo zadovoljni našim borcima i svim što su pokazali na jednom ovako velikom natjecanju i sretni smo što im je stigla zaslužena nagrada za sav rad i trud koji su uložili u pripreme posljednjih mjeseci.

BRAVO!!!

E da, sljedeca “stanica” nam je IBJJF Europsko prvenstvo u Lisabonu u SIjecnju tako da vremena za odmor baš i nemamo 

Hvala, Fightsite!

Dino Moskatelo, Marko Ančić, Petar Ursić Glavanović. Jan Morović, Dominik Živaljić - Infinity BJJ Split Naga Grappling Tournament Amsterdam Petar Ursić Glavanović wins Naga Amsterdam  Naga Amsterdam Tournament Place Naga Amsterdam Gym Jan Morovic BJJ Split NAGA Europsko Prvenstvo Amsterdam Marko Ančić Naga Europan Championship Marko Ančić NAGA European Champion BJJ Infinity BJJ Split in Amsterdam

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *