fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Marko Ančić osvojio Zlato na IBJJF Europskom Prvenstvu, najvecem turniru u BJJ-u do sada!

Nastupili smo na IBJJF European Open 2020 u Lisabonu, Portugal, Europskom prvenstvu otvorenog tipa u najprestiznijoj BJJ organizaciji na svijetu.
Ovaj sedmodnevni turnir je službeno najveci turnir u Brazilskom Jiu Jitsu-u do sada,, a brojio je preko 5000 natjecatelja iz 75 država.

Za klub su nastupili Marko Ančić i Ivan Ivančić.

Marko Ančić je osvojio ZLATO u Juniorskoj white konkurenciji do 18 godina tako što je sve svoje protivnike u kratkom vremenu pobijedio prisiljavanjem na predaju.
Ivan Ivančić je ispao iz daljnjeg natjecanja nakon jedne odluke suca s kojom se nikako ne mozemo slozit ali nekad treba imat i srece 

Sve u svemu, vrlo smo zadovoljni s oba naša borca i onim sto su pokazali na ovako teskom natjecanju cemu je prethodilo nekoliko mjeseci svakodnevnih treninga i napornog rada i truda koji su ulozili.

Ovo je drugo veliko natjecanje na kojem smo nastupili zadnjih nekoliko mjeseci i nakon 6 osvojenih medalja s dva najveca natjecanja u Europi i svijetu mozemo biti zadovoljni radom i uspjesima nasih clanova. Sljedeca stanica nam je Svjetsko prvenstvo za nekoliko mjeseci.

Cestitke i veliko hvala nasim borcima na svemu sto su pokazali do sada i tome sto su u najboljem svijetlu prezentirali naš klub. grad i BJJ u Hrvatskoj, te se nadamo da ce ovakvi uspjesi doprinijeti rastu ovog predivnog sporta u nas 

E da, TECHNIQUE CONQUERS ALL 

Marko Ančić 2020 European Champion 2020

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *