fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu.

Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu.

Marko Ančić je na Europskom Jiu-Jitsu Prvenstvu u Rimu osvojio broncu. 👏👌💪👊🤙 U Purple Adult konkurenciji sa preko 40 natjecatelja Marko je zabilježio tri pobjede i poraz.

U svojoj zadnjoj borbi i borbi za finale nam je ipak nedostajalo malo srece koja zna biti presudna u ovakvim situacijama.

Kada smo vec mislili da je borba gotova Markov protivnik je do bodova za izjednačenje došao u zadnjih nekoliko sekundi borbe i sudačkom odlukom odnio pobjedu.

Čestitke Marku na izvanrednom rezultatu koji su rezultat njegova upornog rada, zalaganja i odricanja i sigurni smo da je još puno velikih uspjeha ispred njega.

Čestitke i svim članovima kluba i cijelom timu koji su zasigurno pridonijeli ovakvom rezultatu. A mi obecajemo da cemo, prije svega, našim programom, kvalitetnim radom i pravilno iskorištenim vremenom treniranja i dalje pomicati granice uspjeha našeg grada u ovom sportu na svjetskoj i europskoj razini te s time potaknuti što više mladih da nam se pridruže i uvide što je Jiu-Jitsu i o kakvom se borilačkom sportu radi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *