fbpx

Infinity Jiu-Jitsu Split

Jiu Jitsu Split

Jiu Jitsu Split Academy - Infinity BJJ SPLIT

Jiu Jitsu split Infinity bjj Split turnir Mostar

Ostvarili Smo Odličan Rezultat na Jiu Jitsu Turniru U Mostaru

Odradili smo odlican turnir u Mostaru i iznimno smo ponosni na svoje članove, a rezultat je sljedeci:

4x Zlato
2x Srebro
2x Bronca

Pohvale svim našim borcima koji su nastupili na ovom turniru, a posebno nasoj mladoj ekipi od kojih velika vecina ima po nekoliko mjeseci treniranja.

Cestitke, naravno, i svim trenerima koji su maksimalno kvalitetno odradili svoj dio posla, te smo sigurni da s ovakvim kvalitetnin i dokazanim nacinom rada dobrih rezultata nece nedostajati i u buducnosti.

S novim uvjetima u kojima smo ljudima omogucili sve doslo je dosta ljudi u klub i kroz koju godinu sigurno dolazimo do tima koji ce harati velikim, a ne samo lokalnim natjecanjima.

Uostalom, vec smo i dokazali da imamo recept i način treninga za osvajanje svjetskih i europskih medalja pa cemo samo nastaviti u tom stilu sada kad imamo puno bolje uvjete za rad i jos veci napredak novih članova.

Uz to cemo u buducnosti omoguciti da se nasi ozbiljni natjecatelji maksimalno posvete napretku i treniranju te ih se oslobodi od bilo kakvih troškova treniranja i natjecanja.

Veliko hvala i cestitke organizatorima turnira iz Reflex Jiu-Jitsu kluba Mostar na organizaciji i predanosti. Stizemo i dogodine 💪🤙

Paula, Frane, Deli, Gogo, Nikola, Antonija, Filip, Ilija… 👏👍👌💪💪

Vozac Duje isto 💪😁

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *